Компанията се разшивява и новите кадри постъпват на работа с атрактивни

...
Компанията се разшивява и новите кадри постъпват на работа с атрактивни
Коментари Харесай

Сънотех Къмършъл ООД осигурява високоплатена работа и развитие в изграждането на фотоволтаични паркове

Компанията се разшивява и новите фрагменти постъпват на работа с атрактивни стартови условия

" Сънотех Къмършъл " ООД  предоставя отлична опция за високоплатена работа и развиване в построяването на фотоволтаични паркове.  „ Всички сегашни и бъдещи сътрудници, които имат интерес и предпочитание да работят и да се развиват в компания, която е пазарен водач в построяването на фотоволтаични централи в Европа ще открият огромни вероятности при нас “, разясняват специалистите от отдел „ Човешки запаси “.

„ Във връзка с разширението на активността ни търсим да назначим монтажисти, с които да построяваме фотоволтаични паркове във ФРАНЦИЯ.

Предлагаме трудов контракт на цялостно работно време, атрактивно възнаграждение, оптималните осигуровки за страната и опция за кариерно развиване в компанията. Осигуряваме квартири с прелестни условия за живот, цялостен комплект работно облекло, превоз от България до Франция, както и всекидневен подобен до обекта.

Търсим стимулирани претенденти, които са подготвени да работят дълготрайно във Франция, с добра физическа интензивност и трудови привички “, коментират от Сънотех Къмършъл ООД.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР